El Festival Jordi Savall és un dels festivals de música més singulars d’Europa. Fundat pel reconegut intèrpret i director Jordi Savall, el festival ofereix extraordinaris concerts d’artistes de renom internacional i dels principals conjunts musicals creats pel mestre Savall. El Festival Jordi Savall ofereix al públic assistent una experiència inoblidable a través de la música en espais mil·lenaris i tan singulars com el Reial Monestir de Santes Creus, la ciutat de Montblanc i el Reial Monestir de Poblet.

El Festival Jordi Savall te lloc anualment durant el mes d’agost i presenta un programa de concerts de gran qualitat amb músiques que van des de l’Edat Mitjana fins a la música contemporània així com els repertoris propis de diverses tradicions musicals. El Festival compta amb la participació dels conjunts musicals fundats i dirigits pel mestre Jordi Savall, que són Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya, Le Concert des Nations i Orpheus 21, a més de músics internacionals convidats, la celebració de conferències i la promoció de joves propostes emergents.

Un espai de trobada per a la música, l’art i el pensament enmig de paratges naturals i històrics de gran bellesa!

Escenaris

El Festival Jordi Savall té lloc en diversos escenaris històrics. Els emplaçaments de Montblanc, Poblet i Santes Creus ofereixen al visitant una enorme riquesa natural, cultural i patrimonial i teixeixen el conjunt territorial de La Ruta del Cister.

Podeu conèixer tota la riquesa cultural d’aquest entorn així com obtenir informació d’allotjaments i gastronomia al següent enllaç: www.larutadelcister.info

ORGANITZA

Fundació Centre Internacional de Música Antiga

AMB EL SUPORT DE

INSTITUCIONS

Generalitat de Catalunya Departament de Cultura
INAEM
Diputació de Tarragona
Ajuntament de Montblanc
IEMed
Consell Comarcal de la Conca de Barberà
Region Occitanie
EFFEA EFA

EMPRESES

SABA
Domenio Wines
CC Valls
Events
SAS
UPRA SL

MECENES

Sabadell Fundació
Fundació Martí l´Humà
Fleur d´Epee Produktions
Amics de la Fundació
Domenys

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Ajuntament d´aiguamurcia
Monestir de Poblet
Trias
Sit&B
HOTEL HOSTATGERIA
Viatges Mestres
Arxiu Santescreus

MITJANS COL·LABORADORS

Diari ARA
Diari de Tarragona
Catalunya Ràdio
Catalunya Música
Dia del Mediterráneo

AGRAÏMENTS

Rina Ota
Escola de Música EL MUSICAL
L’Abadia de Santes Creus